Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Order bump

Boost je omzet via een Order Bump, ook wel kassakoopje genoemd. Tijdens het afrekenen kun je nu gemakkelijk een extra aanbieding doen op de betaalpagina en je omzet aanzienlijk verhogen.

Order Bump

Een vaste toeslag van € 0,49 wordt afgetrokken van het verkoopbedrag voor de verwerking van een geslaagde Order Bump.

  • Boost je omzet
  • Hoge conversie
  • Eenvoudige installatie
  • Direct op je betaalpagina
€ 0.49 per transactie
Nu activeren

Verhoog je omzet

Een Order Bump – ook wel kassakoopje genoemd – is een eenmalige aanbieding die je jouw klanten kunt aanbieden tijdens het afrekenen van je product. De klant krijgt deze eenmalige aanbieding te zien zodra ze de betaalpagina hebben geopend.

Mis geen extra sales

De Order Bump is een extra vak op je betaalpagina. Hierin wordt naast de actieprijs van het extra product, optioneel ook de originele getoond. De feature staat bekend om de mogelijkheid om op eenvoudige wijze de orderwaarde van jouw klanten te verhogen. Daarnaast staat de Order Bump ook bekend omdat de aanbieding vaak goed aansluit bij de originele order.

Order Bump gebruiken met de betaalpagina

PayPro biedt voor al haar verkopers de meest optimale betaalmogelijkheden aan. Daarom is de Order Bump voor alle betaalmogelijkheden beschikbaar. Neem jij de module ‘Betaalpagina’ af bij PayPro, dan kun jij de Order Bump instellen. Het enige wat je dient in te voeren, is wat extra gegevens van het aangeboden product.

Eenvoudige installatie

De Order Bump is gemakkelijk via de betaalpagina van PayPro te installeren. Voeg je Order Bump toe en verkoop direct meer!.

Ben je benieuwd hoe je de Order Bump kan instellen in je PayPro account? We leggen het je uit in de PayPro Guide

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.