Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Bankoverschrijving accepteren

Als je klanten wilt laten betalen via een bankoverschrijving, zit je met deze module perfect. De overschrijvingen worden dan zonder jouw omkijken automatisch geregistreerd.

Bankoverschrijving accepteren

  • Uit 34 Europese landen
  • Uniek voor klant en product
  • Automatisch gekoppeld
€ 7,5 per maand

Bankoverschrijving accepteren

Met de module bankoverschrijving accepteren ontvang je als verkoper betalingen uit 34 Europese landen. Door de invoering van de SEPA standaard kan in heel Europa geld worden overgemaakt tussen euro-rekeningen.

Uniek kenmerk

Het kenmerk dat klanten in de betaling dienen te noteren is uniek voor jouw klant en jouw product. Dit kenmerk staat in de factuur of de offerte die je stuurt, of in het betaalscherm als je klant voor een overboeking kiest.

Automatische koppeling

Jouw klanten maken de betaling over op de bankrekening van PayPro. Door het unieke kenmerk koppelt PayPro het bedrag automatisch aan jouw account. Als de betaling niet kan worden herleid tot een product of verkoper, storten we het bedrag terug.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.