Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Fulfilment

Voor de fysieke producten in jouw webshop heeft PayPro de module Fulfilment. Direct na de betaling wordt de verzending van jouw product automatisch geregeld.

Fulfilment

  • Meerdere koppelingen
  • Automatisch verstuurd
  • Ook buiten Nederland
€ 7,50 per maand
Nu activeren

Meerdere fulfilmentbedrijven

Bied jij fysieke producten aan in jouw webshop? We maken het je graag makkelijker met de module Fulfilment. We bieden koppelingen aan met verschillende fulfilmentbedrijven. Je kunt via PayPro het inpakken en verzenden van jouw bestellingen uitbesteden.

Geheel automatisch

Laat je klanten afrekenen via PayPro en met deze module sturen wij direct alle benodigde informatie door aan het fulfimentbedrijf van jouw keuze. Deze versturen jouw product zonder dat je er iets voor hoeft te doen. We ondersteunen onder andere Misi Fulfilment, Wial en MCS Fulfilment.

Snelle en wereldwijde leveringen

De module Fulfilment is door de internationale dekking geschikt voor al jouw internationale klanten. De gekoppelde fulfilmentbedrijven leveren de bestelling de volgende werkdag bij jouw Nederlandse klant. Voor zendingen in Europa wordt doorgaans een 72-uurs termijn gehanteerd.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.