Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

WeChat Pay en Alipay

WeChat Pay en Alipay zijn de populairste on- en offline Chinese betaalmethoden. Honderden verkopers verspreid over Europa maken al gebruik van de totaaloplossing die PayPro voor deze betaalmethoden biedt.

Direct meer omzet

Meer dan 2 miljard consumenten gebruiken WeChat Pay en Alipay voor het kopen van diverse producten en diensten van vliegreizen, hotelovernachtingen, toeristische attracties tot luxe consumptiegoederen. Via de telefoon kan de consument zowel offline als online betalen.

Betalen via WeChat Pay of Alipay is voor een consument aantrekkelijk vanwege onder meer de herkenbaarheid, vertrouwdheid, het betaalgemak en ingebouwde loyalty programma’s.

Met andere woorden: alleen al het laten zien van het logo van WeChat Pay en Alipay op je website of in je winkel levert direct meer geld op.

PayPro verwerkt als enige betaaldienstverlener betalingen via alle betaalmogelijkheden van WeChat Pay en Alipay voor honderden bedrijven in Europa.

De voordelen van WeChat Pay en Alipay via PayPro op een rij

Alle grote valuta

Via WeChat Pay en Alipay ontvang je betalingen in alle grote valuta (GBP, HKD, USD, JPY, CAD, AUD, EUR, NZD, KRW en meer).

Honderden bedrijven gingen jou al voor

Het bewezen resultaat van het totaalpakket van PayPro, gecombineerd met de expertise van onze partners op het gebied van marketing tillen jouw bedrijf naar het volgende level. Chinese ambassades, Nederlandse toeristische attracties en verschillende internationale hotels gingen jou voor.

Gebruiksgemak

Het zo makkelijk mogelijk maken voor jouw klanten om af te rekenen. De ervaring leert dat het gebruiksgemak van WeChat Pay en Alipay zorgt dat consumenten deze betaalmethoden verkiezen boven andere betaalmethoden. Het aanbieden van deze betaalmethoden zal dus omzetverhogend werken.

Een geheel nieuwe markt

Ontdek nu een compleet nieuwe markt. Het gebruik van Wechat Pay en Alipay werkt omzetverhogend voor jouw bedrijf. Door PayPro ligt de Chinese markt binnen handbereik.

Voor online én offline

Met meer dan twee miljard gebruikers zijn WeChat Pay en Alipay de populairste betaalmethoden van China. De totaaloplossing van PayPro biedt de mogelijkheid om zowel online als offline transacties te verwerken. Ideaal voor fysieke winkels, online webshops of direct afrekenen in de app.

Snel, veilig & voordelig

PayPro heeft een vergunning van De Nederlandsche Bank en verwerkt de betalingen snel, veilig en voordelig. Bij zowel Alipay als WeChat Pay zijn transacties al de volgende dag (T+1) in EUR bijgeschreven op jouw PayPro saldo.

De totaaloplossing van PayPro

Uniek in Europa, PayPro is de enige betaaldienstverlener die alle betaalmogelijkheden van WeChat Pay en Alipay aanbiedt. Dit betekent voor jou dat je via PayPro in jouw fysieke winkel, online in jouw webshop, of via jouw WeChat account betalingen kan ontvangen. PayPro biedt goede en snelle service met bewezen resultaat. Het totaalpakket van PayPro bestaat uit de volgende betaalmethoden.

  • WeChat In-App
  • WeChat JSAPI
  • WeChat Pay Native
  • WeChat Quick Pay
  • Alipay Barcode
  • Alipay Online
  • Alipay QR

Extra kans: WeChat marketing

WeChat is net zo groot, als Google, Facebook en Instagram bij elkaar. Graag informeren we jou over de marketingmogelijkheden die WeChat biedt om jouw omzet te verhogen.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.