Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

ABN AMRO & PayPro

Als ABN AMRO klant zet je via PayPro eenvoudig iDEAL QR-codes op je website of op je factuur. Bovendien heb je via ons betaalsysteem nog 11 andere betaalmethoden ter beschikking.

iDEAL QR

€ 0,49 per iDEAL QR transactie voor klanten van de ABN AMRO.

  • Verhoog je betaalconversie
  • Betalen per transactie
  • Geen aansluit- en abonnementskosten
€ 0,49 vast
iDEAL QR Activeren

Daarom PayPro

Voor iDEAL QR-codes is PayPro de officiele supplier van ABN AMRO. Na je registratie en na de eenvoudige installatie staan de iDEAL QR-codes snel op je website of factuur. Het aanbieden van iDEAL QR-codes maakt het nog makkelijker om met iDEAL te betalen. Bovendien verwerkt iDEAL de betaling direct en staat het geld daardoor ook direct op jouw PayPro-saldo.

Voordelig voor ABN AMRO klanten

We hebben geen minimaal aantal transacties, en bovendien zijn er voor jou als ABN AMRO klant ook geen abonnements- en aansluitkosten extra voor het gebruik van iDEAL QR. Je betaalt dus alleen per succesvolle transactie. Geen variabel tarief en dus geen verrassingen.

Makkelijk betalen met iDEAL

De iDEAL QR-codes zijn zowel fysiek als online toepasbaar. Nadat de klant de QR-code heeft gescand met de veilige iDEAL QR-app, start er direct een betaling op in de mobiel bankieren app. Hierin is alle betaalinformatie al meegenomen, waardoor de klant alleen nog moet bevestigen met een pincode.

iDEAL QR op je factuur

Wil je je facturen verrijken met de mogelijkheid om via iDEAL QR te betalen? Gebruik dan PayPro’s facturatiemodule en krijg de maandelijkse kosten gratis. Zo heb je zonder moeite een iDEAL QR-code op al je facturen staan. Als je al een facturatie platform gebruikt, is de PayPro API makkelijk te koppelen.

Gun jezelf de tijd en focus je volledig op je bedrijf

Wil jij net als andere ABN AMRO klanten makkelijk betalingen ontvangen via PayPro?