Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

PayPro.nl > Features > Webshops & Integrations > Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads

Onze gratis Easy Digital Downloads-plugin is ontworpen voor alle verkopers met een WordPress-website die digitale producten aanbieden. In combinatie met PayPro maak je verschillende veilige betaalmethoden voor jouw webshop mogelijk.

Verbinden met Easy Digital Downloads

Bekijk onze video en informatie over hoe je Easy Digital Downloads binnen een paar minuten met PayPro kunt verbinden en waarom het zo makkelijk is.

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in jouw webshop

Om verschillende betaalmethoden in jouw webwinkel mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen, zelfs zonder development ervaring, gemakkelijk maakt om deze twee systemen met elkaar te verbinden.

1

Maak je PayPro account aan

2

Download de Easy Digital Downloads Plugin

Download
3

Sluit de plugin aan jouw webshop

4

Kies een betaalmethodes voor je webshop

je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen

5

Jouw webshop is nu klaar om betalingen te ontvangen

De PayPro Guide voor al je vragen

Kom je er niet uit met het instellen? Dan hebben we een handige pagina op de PayPro Guide. Hier vind je alle artikelen over webshop plugins, inclusief een aantal service video’s.

Bekijk de PayPro Guide

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om Easy Digital Downloads direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

  • Gratis registratie en plugin
  • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
  • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode.

Waarom Easy Digital Downloads

Easy Digital Downloads is gemaakt om digitale producten te verkopen en te beheren op het WordPress-platform. Het is een eenvoudige en gespecialiseerde aanpak die het eenvoudig maakt om dit doel te gebruiken. In eerste instantie is Easy Digital Downloads zelf gratis te downloaden en in te stellen en kan het worden aangevuld met handige lay-outs en functies die de funnel en conversiesnelheid van uw online winkel verbeteren.

Als je geïnteresseerd bent in het verkopen van fysieke producten op je WordPress website, kan je ook een kijkje nemen bij WooCommerce om te zien wat het beste past bij jouw bedrijf en budget.

Geef je onderneming een boost

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.