Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Magento

De combinatie van Magento 2 en PayPro verbetert jouw webshop met het gemak van de online betalingen van PayPro.

Magento is een op maat gemaakt eCommerce platform voor webontwikkelaars en middelgrote tot grote webwinkels. Het biedt een van de meest robuuste feature sets in de industrie, waardoor het ideaal is voor bedrijven met grote ambities

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in jouw webshop

Om verschillende online betaalmethoden in je webshop mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen – zelfs zonder development kennis – gemakkelijk maakt om de twee systemen direct met elkaar te verbinden.

1

Maak je PayPro account aan

2

Download de Payment Plugin op de PayPro website

3

Koppel de plugin aan je webshop

4

Kies de betaalmethodes voor jouw webshop

Je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen

5

Jouw webshop is nu klaar om online betalingen te ontvangen

De PayPro Guide voor al je vragen

Kom je er niet uit met het instellen? Dan hebben we een handige pagina op de PayPro Guide. Hier vind je alle artikelen over webshop plugins, inclusief een aantal service video’s.

Bekijk de PayPro Guide

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om Magento direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

  • Gratis registratie en plugin
  • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
  • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode.

Geef je onderneming een boost

Verhoog je omzet met de betaalpagina en affiliate marketing en laat je betalingen automatisch uitvoeren en verwerken. Zo minimaliseer je financiële administratie zodat jij je volledig kunt focussen op de groei van jouw bedrijf.