Vraag? Stuur ons een bericht

+31 6 26 52 78 57

Wij verwerken online betalingen sinds 2006

Opencart

De gratis Opencart plugin van PayPro is perfect voor alle gebruikers van de Opencart webshop applicatie. In combinatie met PayPro kun je op een veilige manier online betalingen ontvangen en maak je verschillende betaalmethoden in je webshop mogelijk.

Opencart integreren

Bekijk onze video en informatie over hoe je Opencart binnen enkele minuten met PayPro kunt koppelen en waarom.

5 eenvoudige stappen om PayPro te integreren in jouw webshop

Om verschillende betaalmethoden in jouw webwinkel mogelijk te maken, hebben we een proces ontwikkeld dat het voor iedereen, zelfs zonder development ervaring, gemakkelijk maakt om deze twee systemen met elkaar te verbinden.

1

Maak je PayPro account aan

2

Download de officiele Opencart plugin

Download
3

Koppel de plugin aan je webshop

4

Kies een betaalmethode voor je webshop

Je kan deze altijd achteraf uitbreiden en in- of uitschakelen

5

Jouw webshop is nu klaar om betalingen te ontvangen.

De PayPro Guide voor al je vragen

Kom je er niet uit met het instellen? Dan hebben we een handige pagina op de PayPro Guide. Hier vind je alle artikelen over webshop plugins, inclusief een aantal service video’s.

Bekijk de PayPro Guide

Maak je webshop compleet met de online betalingen van PayPro

PayPro is een betaaldienstverlener die verantwoordelijk is voor de online betalingen tussen de eindconsument en jouw webshop. Maar PayPro is meer dan dat. Wij richten ons op hoe wij ondernemers zo goed mogelijk kunnen helpen om te groeien. Bekijk de voordelen om Opencart direct met de online betalingen van PayPro te verbinden:

  • Gratis registratie en plugin
  • Eenvoudige koppeling tussen jouw webshop en jouw online betalingen
  • De meest gebruikte betaalmethoden (Credit Cards, iDEAL, automatische incasso … )
  • Toegang tot tijdbesparende en omzetverhogende modules, bijvoorbeeld de promotiekracht van het affiliate netwerk van PayPro

Gratis koppeling

Bij PayPro is de registratie en de koppeling met jouw webshop gratis. Zodra je alles hebt ingesteld en de eerste verkoop hebt gerealiseerd, rekenen wij een vergoeding per transactie afhankelijk van de betaalmethode.

Waarom Opencart

Opencart is een robuust eCommerce platform dat bedrijven in staat stelt om tegen minimale kosten een eigen webshop op te zetten en te beheren. Het heeft veel aanpasbare functies en is eenvoudig te leren door het intuïtieve ontwerp. Opencart onderscheidt zich door zijn uitstekende orderverwerking. Kortom, Opencart kan een winstgevende beslissing zijn voor elk klein of middelgroot bedrijf.

Geef je onderneming een boost

Verhoog je conversie door je producten te verkopen via een professionele betaalpagina. Automatiseer je (facturatie en debiteuren) administratie en laat het affiliate netwerk je omzet verhogen zonder omkijken naar de (uit)betalingen.